[Видео] #ГрадимеИдеи со британската амбасадорка, Н.Е. Рејчел Галовеј

Во ова #ГрадимеИдеи видео со Британската амбасадорка во Северна Македонија, Н.Е. Рејчел Галовеј зборуваме за британското искуство во градење на професионална и репрезентативна дипломатска мрежа. Видеото е на англиски јазик, но со македонски превод.

Повеќе информации за проектот #МКДипломатија: кон професионална дипломатска мрежа во Македонија, во чии рамки е изработено видеото може да најдете на следниот линк:https://article1.mk/mkdiplomatija/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.