#Член1Гласа: Парламентарни избори и #мк надворешна политика

Почитувани пријатели на #Член1, во периодот пред парламентарните избори, би сакале да го чуеме вашето мислење во однос на важноста и приоритетите во надворешната политика. Во прилог ја имате јавната анкета која ја креиравме за вас, и која нема да ви одземе повеќе од 2 минути да ја потполните. Анкетата ќе биде отворена до 15ти февруари 2020.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.