[Отворен повик] Рецензии на книги

Почитувани пријател(к)и на #Член1, денеска сакаме да го споделиме со вас нашиот јавен отворен повик за пишување кратки рецензии на книги од областа на меѓународната политика и право.

Право на учество има секој кој сака да чита, и да пишува. Одбрани рецензии ќе бидат споделени на веб страната на #Член1. Вашите рецензии пратете ни ги на: article1institute@gmail.com

Да ги почитуваме официјалните мерки за заштита од коронавирусот и да уживаме во есенското време со нова книга.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.